Profiel

Bouwkundig Buro Junior is een dienstverlenend bouwkundig tekenburo dat voor iedere nieuwe opdracht zoekt naar doelgerichte oplossingen waarbij de wensen van de opdrachtgever en kwaliteit voorop staan. Bij een uitbreiding aan de woning wordt gekeken naar de stijl van de woning en overgenomen in de uitbreiding of er wordt voor een heel ander uiterlijk gekozen.
Standaard ontwerpen worden bij Buro Junior niet gemaakt, iedere opdracht is uniek, geen enkele woning is gelijk en zo wordt elk ontwerp uniek.
Bouwkundig Buro Junior begeleid de aanvraag bouwvergunning voor u maar kan ook het complete bouwproces vanaf het eerste schetsontwerp tot de oplevering van de werkzaamheden van u overnemen.

Bouwkundig Buro Junior, opgericht in augustus 2001 door Andries Koster, heeft zich niet alleen kunnen onderscheiden door de vakkundige en flexibele aanpak van werken maar is ook, in vergelijking met architectenbureaus, beduidend goedkoper.   Profielfoto

De oprichter van Bouwkundig Buro Junior heeft zijn opleidingen genoten aan de volgende scholen:

- LTS Maarsbergen

- MTS Scutos in Utrecht

- Opzichter BNA

Voordat het bedrijf van start ging is er werkervaring opgedaan bij:

- INBO Architecten in Woudenberg, werkzaam als bouwkundig tekenaar. INBO is een architectenburo waar voornamelijk grote woningbouw projecten worden ontworpen.

- van der Pluijm & Ruijssenaars Architecten in Woudenberg, werkzaam als bouwkundig tekenaar en projectleider. Dit architecten buro bouwt veel paviljoenen voor instituten waar mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking gaan wonen. De instituten waarvoor gebouwt wordt hebben een antroposofische grondslag. Bij dit architecten buro is de meeste ervaring opgedaan in alle fases van de bouw, vanaf de eerste schets naar het aanvragen van een bouwvergunning tot het begeleiden van de bouw en het opleveren hiervan.

Woonkeuken Bilthoven  Woonkeuken in Bilthoven